fbpx

LiveCast: Leiderschap in tijden van crises | 21 april 20:30

Ons jaarlijkse symposium in Pakhuis de Zwijger wordt een livecast met een nieuw thema:

Leiderschap in tijden van crises.

Kijk en praat mee over de Coronacrisis en de klimaatcrisis, de olie-industrie en Follow This. Geef je nu op bij Pakhuis de Zwijger.

Zou je de aankondiging willen liken op LinkedIn (of andere social media), zodat zo veel mogelijk mensen gaan kijken?

Programma

Ben Tiggelaar zal vertellen over leiderschap in crisistijd: hoe voorkom je dat je alleen maar terugvalt op oude reflexen? Hoe houd je de blik ook gericht op de lange termijn?

Hij geeft ook de wetenschappelijke inzichten over de werking van minority influence: hoe een kleine groep mensen grote veranderingen veroorzaakt. Hoe kan het dat een kleine groep aandeelhouders (6% bij Shell, 8% bij BP, 12% bij Equinor) zo veel invloed heeft?

En we zullen samen met Ben Tiggelaar filosoferen over de vraag die ons al jaren kwelt: Wat moet er in het hoofd van een CEO gebeuren om echt te veranderen?

Kitty van der Heijden, Director-General Internationale Samenwerking op het Ministerie van Buitenlandse Zaken, zal vertellen over de urgentie van klimaatactie en hoe we ontwikkelingslanden helpen om direct over te gaan van fossiele op duurzame energie.

Jesse van Schaik, klimaatstaker van het eerste uur, zal ons nog eens duidelijk maken hoe ongeduldig haar generatie is.

We bespreken die avond uiteraard ook de belangrijkste ontwikkelingen sinds ons vorige symposium: de steun voor onze resolutie bij Equinor en BP en de daaropvolgende ommezwaai van deze bedrijven, de tegenslagen bij ExxonMobil en Chevron, de overeenkomst met BP, de laatste ontwikkeling in Australië en onze verwachtingen voor de aandeelhoudersvergaderingen van Shell en Equinor in mei.

We zien uit naar een enerverende avond en hopen dat jullie massaal kijken en meepraten.

 

 

 

Previous

Next