fbpx

Duurzaam Nieuws steunt Follow This

Duurzaam Nieuws heeft via Follow This een groen aandeel in Shell genomen.
Zou het niet geweldig zijn wanneer Shell zijn miljarden investeert in duurzame energie? Shell heeft de potentie om de energietransitie in een stroomversnelling te brengen. Dat is de droom van Mark van Baal, de oprichter van Follow This, een beweging van Shell-aandeelhouders die willen dat Shell het roer omgooit en zijn volle gewicht achter de energietransitie zet.
Op www.follow-this.org kan iedereen die hierin gelooft een aandeel Shell kopen (nu 30 euro, geen gift, maar een investering in de toekomst). Wanneer Shell het roer omgooit wordt je aandeel op lange termijn meer waard.
Samen met bestaande aandeelhouders en pensioenfondsen, die ook voor de lange termijn beleggen, zorgen we ervoor dat Shell zich voldoende gesteund voelt om een stip op de horizon te zetten: Shell wordt een duurzaam energiebedrijf in 2030 door vanaf nu alle winsten uit fossiele brandstoffen te investeren in duurzame energie.
Follow This schaarde in een half jaar tijd al 650 nieuwe en bestaande aandeelhouders achter zijn missie, waaronder Peter van Vliet, hoofdredacteur van Duurzaam Nieuws. Samen hebben we nu ruim een miljoen euro aan groene Shell-aandelen.
Follow This en Duurzaam Nieuws zijn mediapartners geworden omdat ze dezelfde missie hebben: zorgen dat de wereld zo snel mogelijk op duurzame energie draait.
Volg Peter van Vliet en koop ook een groen aandeel Shell op www.follow-this.org.

Previous

Next